ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Frontex, Handelsblatt, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μνημόνιο, Πρόσφυγες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι «στην Αθήνα ελπίζουν σε μια χαλάρωση του προγράμματος εξυγίανσης εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης» διατυπώνει η γερμανική, οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί σύντομο κείμενο σχετικά με αυτό το ζήτημα, στο οποίο παραδέχεται ότι «είναι αλήθεια ότι για την οικονομική στήριξη που δέχεται η Ελλάδα από τους δανειστές ισχύουν ειδικοί δημοσιονομικοί όροι, αυστηρότεροι από τους κανόνες του Συμφώνου Δημοσιονομικής Σταθερότητας».
Προσθέτει, εντούτοις, ότι η Ελλάδα δέχεται ήδη βοήθεια από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.
Αναλυτικότερα σημειώνει πως «από το ειδικό ταμείο για τους πρόσφυγες έχει πάρει μέχρι τώρα 33 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Κομισιόν έχει δώσει το φως για άλλα 55 εκατομμύρια».
«Η ΕΕ διαθέτει τέλος οικονομικά μέσα και προσωπικό της Frontex για τα hot spots στα ελληνικά νησιά», αναφέρει ακόμα η Handelsblatt.























































