Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ από την απουσία Ψαριανού και Οικονόμου

Τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ από την απουσία Ψαριανού και Οικονόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποδοκίμασε η ΔΗΜΑΡ την απουσία των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, με ανακοίνωση όπου σημειώνεται ότι η υπευθυνότητα αποτελεί προαπαιτούμενο.

ΟΙ δύο βουλευτές αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις διαδικασίες-εξπρές, αλλά κυρίως στην απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη να καταψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο χωρίς προηγουμένως να έχουν συνεδριάσει τα όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, ο κ. Ψαριανός είχε την άποψη ότι η ΔΗΜΑΡ έπρεπε να πει «παρών» στην ψηφοφορία, θέση που είχε στηρίξει και ο Βασίλης Οικονόμου στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομαδας του κόμματος.

Από την ψηφοφορία απουσίαζε και ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος γνωστοποίησε -μέσω τις ιστοσελίδας του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο- ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εισαγγελέας Κορέας αναζητά υποκινητές μέσω social media βιαιοπραγιών – Τον Ψαριανό τον αναζήτησε κανένας εισαγγελέας;

ΝΤΡΟΠΗ! Ο Γρηγόρης Ψαριανός κατηγορεί τις χαροκαμένες μανάδες των Τεμπών ως φιλορώσες

Βασίλης Οικονόμου για Συγκοινωνιακή Αστυνομία: «Προστατεύουμε τόσο τους οδηγούς όσο και τους επιβάτες»

Βασίλης Οικονόμου: «Μείωση κυκλοφοριακής συμφόρησης – Η αναγκαιότητα μιας νέας στρατηγικής»

«Ρουβίκωνας»: «Ψαριανέ σίχαμα, θα πνιγείς στον εμετό σου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Τι είναι ο αριστερός εθνικισμός ή σοσιαλπατριωτισμός
Leftist Nationalism (ή αριστερός εθνικισμός) είναι μια πολιτική ιδεολογία που συνδυάζει τον εθνικισμό με αριστερές,...