ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσελέντης, Γιώργος Ζησιμάτος, Γιώργος Ρωμανιάς, Ζωή Γεωργαντά, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαρκάτος,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως ανακοινώθηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο.
Η Ζωή Γεωργαντά, είναι καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και είχε προχωρήσει «σε καταγγελίες περί αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου σε συνεργασία με την Eurostat και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα περιλαμβάνονται επίσης, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ που επικαλείται πηγές από τους ΑΝΕΛ: ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με τον Κώστα Ζουράρι.
Να σημειωθεί, ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη.























































