Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανούσης: Υπονομευτής της Δημοκρατίας ο Βαρουφάκης – Aνάξιος για υπουργός

Πανούσης: Υπονομευτής της Δημοκρατίας ο Βαρουφάκης – Aνάξιος για υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σαφείς αιχμές κατά του Γιάννη Βαρουφάκη με αφορμή τα περί Plan B, άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεν έχουμε λαϊκή δημοκρατία», τόνισε ο υπουργός προσθέτοντας πως «θέλει προσοχή τι λένε όλοι αυτοί».

«Αν θες να παίξεις στο όριο της αστικής δημοκρατίας πρέπει να παίξεις με τους κανόνες της», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε τις κινήσεις Βαρουφάκη μια «έμμεση υπονόμευση της Δημοκρατίας, του καταστατικού μας χάρτη».

Ο κ. Πανούσης εκτίμησε πως οι δηλώσεις Βαρουφάκη «προφανώς χρίζουν δικαστικής διερεύνησης». Αλλά, «όλα αυτά αργούν», όπως είπε. Αυτό που συμβαίνει σε πρώτο στάδιο είναι «η πολιτική απαξία», είπε. «Κάποιοι άνθρωποι με τον τρόπο που λειτούργησαν κατέστησαν ανάξιοι τέτοιων αξιωμάτων», κάτι που όπως επισήμανε είναι «πιο ισχυρή από ειδικά δικαστήρια».

Ο υπουργός απέκλεισε «οποιαδήποτε ανάμειξη του πρωθυπουργού», παρά τις δηλώσεις Βαρουφάκη για το αντίθετο.

Όσον αφορά το Σχέδιο Β’ της αστυνομίας, που είχε αναφέρει ο κ. Πανούσης σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν, ο ίδιος εξήγησε ότι «η ασφάλεια της χώρας οφείλει να υπάρχει ένα σχέδιο και στις δύο εκδοχές».

Ωστόσο, όπως ομολόγησε, «όταν το παρουσίασα στον πρωθυπουργό, μου λέει “Γιάννη, αστυνομικές ιστορίες γράφεις;”»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: «Η παραδοχή Κυρανάκη επιβεβαιώνει την διασύνδεση ΝΔ με Ομάδα Αλήθειας και Blue Skies»

Φάμελλος για «Ομάδα Αλήθειας: «Ένα ακόμα σκάνδαλο διαφθοράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Αλ. Τσίπρας: Συνεργασία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών προοδευτικών δυνάμεων για διεθνές δίκαιο και ειρήνη

Φαραντούρης: «Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμισμα για την ακύρωση σημαντικών έργων, όπως η ηλεκτρική διασύνδεση»

Φάμελλος: Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...