ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μνημόνιο, Νίκος Μαυραγάνης, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Σταυρούλα Ξουλίδου,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο αντάρτικο βγαίνουν τέσσερις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού δεν ψηφίζουν την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές. Πρόκειται για τους Παύλο Χαϊκάλη, Σταυρούλα Ξουλίδου, Νίκου Μαυραγάννη και Χαρίσιο Κατάνα που τάχθηκαν κατά της συμφωνίας.
Η διαφοροποίηση αυτή οδήγησε κατά πληροφορίες τον Πάνο Καμμένο στην απόφαση να διακόψει αιφνίδια την συνεδρίαση της ΚΟ και να ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τεκτενόμενα.
Κατά πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να είπε ότι δεν πρόκειται να επιβάλει κομματική πειθαρχία. Διαμήνυσε πάντως προς κάθε κατεύθυνση ότι εκείνος θα στηρίξει τη συμφωνία διότι δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να διαλυθεί.























































