ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθησαν το μεσημέρι στα Πατήσια, όταν χρυσαυγίτης συνεπλάκη με αντιεξουσιαστές στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σκιάθου.
Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι. Ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσε πορεία διαμαρτυρίας, όταν αντιλήφθηκε τον χρυσαυγίτη, ο οποίος μοίραζε φυλλάδια του νεοναζιστικού μορφώματος, φέρεται να εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του.
Τότε ο χρυσαυγίτης έβγαλε όπλο, το οποίο φέρεται να κατείχε νόμιμα, και πυροβόλησε στον αέρα, σπέρνοντας τον πανικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr πρόκειται για υπάλληλο του υπουργείο Μεταφορών αποσπασμένο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ αρχικά είχε γίνει λόγος για αποσπασμένο αστυνομικό.
Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο προχώρησε σε 10 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο χρυσαυγίτης.























































