ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Φοιτητές, Φοιτητικές Εκλογές, Φωτογραφίες,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επεισόδια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και φοιτητές έγιναν στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των φοιτητικών συλλόγων.
Τα άτομα που εισήλθαν στο Πανεπιστήμιο, κρατώντας στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα, προκάλεσαν ζημιές και συγκρούστηκαν με φοιτητές.
Τέσσερα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Γύρω από το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί αστυνομική δύναμη.
Για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι «βάζουν πλάτη» στους κουκουλοφόρους για να σπάνε τα πανεπιστήμια.























































