Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τάσος Κορωνάκης: «Προεδρικός» ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Τάσος Κορωνάκης: «Προεδρικός» ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης,

Ο Τάσος Κορωνάκης, που αποτελούσε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάσος Κορωνάκης έλαβε 102 ψήφους έναντι 64 του εκλεκτού της αριστερής πλατφόρμας Αλέκου Καλύβη, , στην ψηφοφορία που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.

Στην 11μελη πολιτική γραμματεία του κόμματος, η προεδρική πλειοψηφική πτέρυγα εξέλεξε έξι μέλη, η αριστερή πλατφόρμα τέσσερα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας ένα.

Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ράνια Σβίγκου , Χριστόφοορος Παπαδόπουλος , ο Νάσος Ηλιόπουλος, Πάνος Λάμπρου, Γιάννης Μπουρνούς και Παναγιώτης Ρήγας .

Από την αριστερή πλατφόρμα εξελέγησαν οι Σόφη Παπαδόγιαννη , Στάθης Λεωτσάκος, Αλέκος Καλύβης και ο Αντώνης Νταβανέλος .

Από την ΚΟΕ εξελέγη ο Ρούντι Ρινάλντι.

Οι εργασίες της διήμερης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκαν και με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης, της κυβέρνησης για τη νέα συμφωνία με το Eurogroup.

Η πρόταση της Αριστερής Πλατφόρμας, η οποία εξέφραζε τις αντιρρήσεις της για τη συμφωνία του Eurogroup και ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απορρίφθηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...