ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Υπουργείο Εσωτερικών,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2014 το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει προκλητικό ποσό δεκάδων χιλιάδων ευρώ για υπερωρίες, την ίδια ώρα που υπουργική απόφαση δίνει σαφή εντολή για την πολιτική εξοικονόμησης που θα πρέπει να ακολουθηθεί.
Πρόκειται για τις υπερωρίες των υπαλλήλων που είναι διορισμένοι, αποσπασμένοι ή διατίθενται στα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εσωτερικών, του αναπληρωτή υπουργού, των γενικών γραμματέων, καθώς και για τις υπερωρίες των υπαλλήλων που στελεχώνουν την προσωπική τους ασφάλεια.
Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr και όπως φανερώνουν σχετικές αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών, μόνο για τους μήνες Ιανουάριο έως Μάρτιο του 2014, το ποσό για τις υπερωρίες φτάνει τις 36.750 ευρώ, εκ των οποίων οι 17.500 αποτελούν την αποζημίωση των εργαζομένων για τις υπερωρίες τους τις Κυριακές και τις νυχτερινές ώρες.
Την ίδια ώρα κοινή υπουργική απόφαση των κ.κ. Σταϊκούρα και Μιχελάκη δίνει σαφείς οδηγίες στους δήμους για την πολιτική εξοικονόμησης που θα πρέπει να ακολουθήσουν σε σχέση με τις υπερωρίες των υπαλλήλων, στο πλαίσιο της περιοριστικής πολιτικής των δαπανών για το 2014.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΚΥΑ, οι δαπάνες υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού των δήμων θα πρέπει να αποβλέπουν στην αντιμετώπιση των εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών και να εγκρίνονται, αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής του εντός του ωραρίου εργασίας.























































