ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιάνης Βαρουφάκης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κριστίν Λαγκάρντ,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κρισιμότητα της κατάστασης για τις τελικές αποφάσεις για το ελληνικό ζήτημα και το ενδεχόμενο ενός προγράμματος – γέφυρας καταδεικνύει το γεγονός ότι όπως γίνεται γνωστό στην συνεδρίαση του έκτακτου Eurogroup την Τετάρτη θα παραβρεθεί και η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
Η σιδηρά κυρία του ΔΝΤ με την παρουσία της στην έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα αναμένεται να έχει το πρώτο τετ α τετ με τον νέο Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Την ίδια ώρα το οικονομικό επιτελείο υπό τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Γιάνη Βαρουφάκη έχουν επιδοθεί στις τελευταίες προσθαφαιρέσεις στις προγραμματικές δηλώσεις που θα παρουσιαστούν από τον κυβερνητικό συνασπισμό και θα τεθούν σε ψηφοφορία (ψήφος εμπιστοσύνης) την Τρίτη.























































