Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ντάισελμπλουμ, ο απατεώνας χωρίς πτυχίο, εκβιάζει την Ελλάδα!

Ο Ντάισελμπλουμ, ο απατεώνας χωρίς πτυχίο, εκβιάζει την Ελλάδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν πρόκειται να χορηγήσουν δάνεια-γέφυρα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, απηχώντας τη θέση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και ουσιαστικά καταρρίπτοντας το βασικό αίτημα της Αθήνας για ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα-γέφυρα.

«Δεν κάνουμε [συμφωνίες] για δάνεια-γέφυρα», δήλωσε λιτά από τη Χάγη ο τυροκόμος χωρίς πτυχίο Ντάισελμπλουμ, απαντώντας στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης λίγη ώρα αφότου είχε συγκαλέσει έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, στις 11 Φεβρουαρίου.

«Θα είναι το πρώτο βήμα για το πώς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τις επόμενες εβδομάδες, μήνες. Υποθέτω πως πολλές διαφορές πρέπει να γεφυρωθούν», συμπλήρωσε ο Ντάισελμπλουμ.

Σύμφωνα πάντως με ελληνικές κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί καμία πρόταση για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος στήριξης, παρά τις πιέσεις που αναμένει να δεχτεί προς αυτή την κατεύθυνση, και θα παρουσιάσει την πρότασή της για πρόγραμμα-γέφυρα.

Διαβάστε και διαδώστε: Ο Ντάισελμπλουμ δεν έχει πτυχίο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Υπέκυψε ο Ζελένσκι: Δέχεται να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ αν λάβει εγγυήσεις ασφαλείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...