Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέτο στις αποφάσεις της Ε.Ε. για νέες κυρώσεις στη Μόσχα από την ελληνική κυβέρνηση

Βέτο στις αποφάσεις της Ε.Ε. για νέες κυρώσεις στη Μόσχα από την ελληνική κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει την άσκηση βέτο στις αποφάσεις της Ε.Ε. για νέες κυρώσεις στη Μόσχα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα “Καθημερινή”.

Η “Καθημερινή” σημειώνει μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει ήδη ενημερώσει τη Μόσχα για αυτές τις προθέσεις και πλέον από τη Μόσχα εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαιρέσουν τα ελληνικά προϊόντα από το εμπάργκο των χωρών της Ε.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα των κυρώσεων της Ε.Ε. προς τη Ρωσία λόγω της Ουκρανίας ήταν και το πρώτο πεδίο σύγκρουσης των εταίρων με τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Χθες η Ελλάδα εξέφρασε τη δυσφορία της για την αυστηρή δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που αφορούσε περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία η οποία δεν είχε πάρει τη συναίνεση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα.

«Δεν συμφωνούμε με το πνεύμα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, το οποίο έχει δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο στα αγροτικά όσο αφορά την οικονομία της δικής μας χώρας, αλλά και γενικότερα» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες – Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...