Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φήμες για παραίτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ

Φήμες για παραίτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φήμες της ομαδικής παραίτησης βουλευτών της ΔΗΜΑΡ και ανεξαρτητοποίησης τους εν όψει της δεύτερης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας φέρεται να κυκλοφορούν.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Τα Νέα», τα πρόσωπα που διακινούν τις φήμες κάνουν λόγο για εννιά παραιτήσεις μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ανεξαρτητοποίησή τους.

Έτσι, ο καθένας θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο και θα λειτουργήσει αυτόνομα στην προεδρική εκλογή. Κατά πόσο το παραπάνω σενάριο ευσταθεί θα αποδειχθεί από τα αποτελέσματα της σημερινής κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην Αγίου Κωνσταντίνου επικρατεί δυσφορία, η οποία αφορά κυρίως την ανακοίνωση-απάντηση του κόμματος στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού για συναίνεση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ο λόγος δεν είναι τόσο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αλλά το γεγονός ότι ο Κουβέλης φέρεται να συνέταξε μόνος του την ανακοίνωση χωρίς πρώτα να έχει συζητήσει με τους βουλευτές του.

Να σημειωθεί ότι τρεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ-Νίκη Φούντα, Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας-έχουν υπογράψει «το κείμενο των οκτώ» στη γραμμή του οποίου κινήθηκε και το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων Σαμαρά στο χθεσινό του διάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Σε λάθος κατεύθυνση όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει – Καταρρέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ

Ο Πορτοσάλτε «ομολόγησε»: Ο Νίκος Δένδιας επόμενος αρχηγός της ΝΔ με στήριξη Καραμανλή και Σαμαρά

Καραμανλής, Σαμαράς, Παυλόπουλος στην εκδήλωση του Νίκου Δένδια στο υπ. Εθνικής Άμυνας

Τασούλας για 25η Μαρτίου: «Για 9 χρόνια αντηχούσε το “ελευθερία ή θάνατος”»

Π. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει θερμό επεισόδιο – Είναι, υπό την ηγεσία Ερντογάν, μία θρασύδειλη χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...