![Εκτός «ράδιο» ο Γρηγόρης Ψαριανός μετά το σχόλιό του για τη Μαρία Καρυστιανού Εκτός «ράδιο» ο Γρηγόρης Ψαριανός μετά το σχόλιό του για τη Μαρία Καρυστιανού](https://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2019/03/psarianos-630x372.jpg)
![](/banners/gnews.png)
![](/banners/agistro.png)
Ο Γρηγόρης Ψαριανός τέθηκε εκτός εκπομπής μετά το σχόλιό του για τη Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης.
Ο πρώην βουλευτής ανήρτησε φωτογραφία της συνοδευόμενη από το σχόλιο «Το γλεντάνε οι χαροκαμένες;», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Η οργή των πολιτών δεν περιορίστηκε σε μηνύματα προς τον ίδιο, αλλά επεκτάθηκε και στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio, όπου διατηρούσε μεσημεριανή εκπομπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός έχει δεχθεί πλήθος διαμαρτυριών από ακροατές που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά του παραγωγού.
Ο διευθυντής του σταθμού, Τάκης Χατζής, φέρεται να του απαγόρευσε την είσοδο στο στούντιο για την προγραμματισμένη εκπομπή του και έχει εισηγηθεί την οριστική απομάκρυνσή του.
Η τελική απόφαση για τη συνεργασία του με τον σταθμό αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο ίδιος ο Γρηγόρης Ψαριανός, σε προσπάθεια να αποσαφηνίσει τη θέση του, προχώρησε σε δήλωση στην οποία ανέφερε:
«Δεν έβρισα κανέναν, δεν απείλησα κανέναν, ούτε καν κινήθηκα νομικά κατά των απειλούντων και των χυδαίων υβριστών».