Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μασκ εναντίον Reuters: Πήραν 300 εκατ. δολάρια για έρευνες εναντίον μου

Μασκ εναντίον Reuters: Πήραν 300 εκατ. δολάρια για έρευνες εναντίον μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τα παραδοσιακά Μέσα ενημέρωσης, όπως τα αποκαλεί, τα βάζει συστηματικά τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά μετά τις αμερικανικές εκλογές ο Έλον Μασκ με τελευταίο στόχο το Reuters.

Το αφεντικό της Tesla και της SpaceX, αλλά και του κοινωνικού δικτύου «X», αναπαράγει την ανάρτηση του Μάικ Μπεντς, επικεφαλής του Ιδρύματος για την Διαδικτυακή Ελευθερία (Foundation for Freedom Online) ο οποίος κατηγορεί το πρακτορείο ειδήσεων ότι έχει εισπράξει μεγάλα ποσά από το αμερικανικό Δημόσιο.

«Διεφθαρμένα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, πληρωμένα από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών», σχολιάζει ο Μασκ.

Στην ανάρτησή του ο Μπεντς γράφει ότι κατά τα τέσσερα έτη της προεδρίας Μπάιντεν, υπουργεία και ανεξάρτητοι φορείς χορήγησαν στην Thomson Reuters, την εταιρεία που κατέχει το πρακτορείο ειδήσεων, κυβερνητικά συμβόλαια με ύψος πάνω από 300 εκατ, δολάρια.

Εν τω μεταξύ, 11 διαφορετικές κρατικές υπηρεσίες, συνεχίζει ο Μπεντς, έβαλαν στο στόχαστρο τις εταιρείες του Έλον Μασκ.

Πρόκειται για τις υπηρεσίες, όπως ισχυρίζεται ο Μπεντς, που πλήρωσαν εκατομμύρια στο Reuters.

Φέτος, το Reuters κέρδισε το δημοσιογραφικό βραβείο Πούλιτζερ «για το έργο των συντακτών του σχετικά με τον Μασκ και τις παρατυπίες στις επιχειρήσεις τους».

Ο Μπεντς επικαλείται βάση δεδομένων με συμβάσεις και συμβόλαια του αμερικανικού Δημοσίου.

Κατά τα οικονομικά έτη 2021-2025, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2020 ως και σήμερα, τα συμβόλαια στην Thompson Reuters ξεπερνούν κατά τα 300 εκατ. δολάρια, λέει ο Μπεντς.

Το Reuters δεν έχει σχολιάσει για την ώρα την ανάρτηση του Μασκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Η Warner Bros απέρριψε την πρόταση-μαμούθ $108,4 δισ. της Paramount – Ανοιχτός ο δρόμος για το Netflix

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Ανησυχία στο Ισραήλ: Οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται την πώληση μαχητικών F-35 στο Κατάρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr