ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πέτρος Φιλιππίδης τέθηκε από την ΕΡΤ εκτός της τηλεοπτικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
»Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μετά από επεισόδιο που είχε με συμπτώματα εγκεφαλικού.
«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού.
O ηθοποιός και σκηνοθέτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.






















































