ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα σενάρια αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA δίνουν και παίρνουν. Και όπως φαίνεται, όχι δίχως αφορμή.
Το ότι ο ALPHA επιθυμεί να κρατήσει την Ελένη στο δυναμικό του δεν αμφισβητείται, το γεγονός, όμως, πως της έχει καταστήσει σαφές πως θα υπάρξει μείωση στις αποδοχές της και πιθανότατα αλλαγή ζώνης, την έχει κάνει να σκέφτεται ήδη την επόμενή της κίνηση.
Κάτι που επιβεβαιώνει νέο ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το οποίο θέλει την ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια να έχει ανακοινώσει σε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού την αποχώρησή της κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στις εγκαταστάσεις του καναλιού.
«Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Ελένη ανακοίνωσε σε υψηλόβαθμο στέλεχος ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει.
»Το στέλεχος έμεινε εμβρόντητο, μετέφερε σε άλλους αξιωματούχους τη σύντομη συνομιλία και μέχρι εκεί.
»Από τότε δεν έχει γίνει καμία επαφή… καμία κρούση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο blog του.
Το ότι η Μενεγάκη, πάντως, δεν αφήνει να διαρρεύσει το παραμικρό για τις κινήσεις της δεν ξαφνιάζει κανέναν μιας και είναι γνωστό πως η ίδια ανέκαθεν δεν άνοιγε τα χαρτιά της ούτε στους πιο στενούς της συνεργάτες της.
Και μπορεί ακόμα να μην μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ποιο κανάλι θα την κερδίσει, αλλά είναι βέβαιο πλέον πως στο κανάλι της Κάντζας δεν θα την βλέπουμε από την ερχόμενη σεζόν.






















































