ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας την Τετάρτη, το Mega τίθεται σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης του ν. 4307/2014 (ν. Δένδια).
Ειδικός διαχειριστής για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού ορίστηκε η Ευδοκία Παπανδρέου ενώ η διαδικασία της εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, θα είναι πολύ σύντομη ενόψει της μερικής (διαδικτυακής) λειτουργίας του σταθμού.
Η επόμενη διαδικασία θα είναι πλέον η πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, οι οποίοι θα κληθούν να πλειοδοτήσουν για τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και συγκεκριμένα για την ταινιοθήκη, το σήμα, κάποια πάγια και ένα ακίνητο.






















































