ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόστιμο 150.00 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο κανάλι ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη για το χυδαίο γκάλοπ για τον Ζακ Κωστόπουλο, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του.
Ο σταθμός λοιπόν είχε καλέσει τους τηλεθεατές, αφού πληρώσουν κοντά δύο ευρώ για την κλήση, να πάρουν θέση για το αν είναι υπέρ της «ηρωποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλόφιλου και οροθετικού», ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια ανθρωπιάς.
Η απόφαση του ΕΣΡ ελήφθη με ψήφους 5-2. Μάλιστα, το Συμβούλιο αποφάσισε να υπάρξει και ηθική κύρωση σε βάρος του καναλιού με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης είτε με κρόουλ, είτε με κάρτα.






















































