ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Κουρτάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Δημοσιογράφοι, Εφημερίδα Παραπολιτικά,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, με αφορμή την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου και την μήνυση και αγωγή που ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του όσο κατά του κυρίου Κουρτάκη η κυβέρνηση, ο οποίος, όπως είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις.
«Για τα όσα συκοφαντικά και άθλια εκστόμισε εναντίον μου ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα προσφύγω στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη.
»Δεν με τρομοκρατούν οι τραμπούκοι της Αριστεράς. Και σίγουρα δεν με φοβίζουν οι απειλές τους» έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Κουρτάκης.
Λίγο αργότερα, σε νέα ανάρτησή του ο εκδότης των «Παραπολιτικών» έγραψε:
«Τα Παραπολιτικά θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τις ημέρες, τα έργα και τις μίζες της πιο άθλιας κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.
»Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί δεν χωράνε στην Δημοκρατία. Το Ειδικό Δικαστήριο δεν αρκεί για τους «βιαστές» του πολιτεύματος».






















































