Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι τράπεζες “σώζουν” το Mega Channel

Oι τράπεζες “σώζουν” το Mega Channel
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά τις υπογραφές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε την συμφωνία με το Mega και η Eurobank.

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι και η υπογραφή από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας. Μετά τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος να υπαχθεί η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα.

Στις 28 Νοεμβρίου συνδικαλιστές – εργαζόμενοι του Mega ενημερώθηκαν σε συνάντηση με τον εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού Γιάνη Βαρδινογιάννη, ότι έχει επιτευχθεί μια πρώτη προφορική συμφωνία, η οποία όμως πρέπει να “τρέξει” γρήγορα προκειμένου να προλάβει το Mega να συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι πιστώτριες τράπεζες απέστειλαν προς τους μετόχους της εταιρείας τα σχόλια και τις προτάσεις τους επί του επιχειρησιακού σχεδίου που παρέλαβαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν «δημοσιογράφο» του «Αλ Τζαζίρα» και τζιχαντιστή της Χαμάς

Παραιτήθηκε η Κεντρική Τραπεζίτης της Συρίας – Χάος με τα οικονομικά

Μάικλ Ρούμπιν: Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Τουρκίας

Άρειος Πάγος: Υπέρ των «κόκκινων» δανειοληπτών η εισήγηση για τα «πανωτόκια»

Η ΕΕ αναστέλλει τις περισσότερες κυρώσεις κατά της Συρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr