Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει την πρωινή ζώνη του ALPHA

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει την πρωινή ζώνη του ALPHA
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δικιά της εκπομπή διεκδικεί η Μαρία Ηλιάκη και μάλιστα στην πρωινή ζώνη του ALPHA, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει εκφράσει από καιρό την επιθυμία να σταματήσει την εκπομπή «Δέστε τους».

Ήδη από πέρσι είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του και στη διεύθυνση, αλλά και στους συνεργάτες του, έτσι η Μαρία είχε ζητήσει να την αξιοποιήσουν στην πρωινή ζώνη, η οποία μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, που μετακόμισε μεσημέρι, έμεινε ορφανή.

Η παρουσιάστρια είχε περάσει από δοκιμαστικό και είχε κάνει πολύωρες συζητήσεις, όμως τελικά ο ALPHA αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο είδος εκπομπής με παρουσιαστή τον Δημήτρη Μάρκου.

Το πείραμα απέτυχε και έτσι η Μαρία φλερτάρει πολύ με την ιδέα να μετακομίσει σ΄αυτή τη ζωή του χρόνου, που όπως όλα δείχνουν ότι ο Νίκος είτε θα αποχωρήσει από το κανάλι ή αν μείνει θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Τα Τέμπη «καίνε» τον Μητσοτάκη – 7 στους 10 δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και Δικαιοσύνη

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βασιλική οικογένεια» είναι οι Βαρδινογιάννηδες – Οι έκπτωτοι είναι «οικογένεια ανέργων»

Μητσοτάκης: Πανικός από τη λαϊκή οργή για τα Τέμπη και άρνηση κάθε ευθύνης με επίκληση του συναισθήματος της κοινωνίας

Οργή ΚΚΕ κατά ΕΡΤ: Έβγαλε το σφυροδρέπανο από το λογότυπο και έβαλε … τον πυρσό της ΝΔ!

DW: Η Παλαιστινιακή Αρχή απαγόρευσε το Al Jazeera

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr