Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι θέλουν να μπλοκάρουν τις υποθέσεις Siemens και Πανγαία

Ποιοι θέλουν να μπλοκάρουν τις υποθέσεις Siemens και Πανγαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με παρακρατικές μεθόδους επιδιώκει θεσμική εκτροπή η μονταζιέρα Ψυχάρη. Ποιοι και πώς θέλουν να μπλοκάρουν τις υποθέσεις Siemens, Πανγαία, Παπασταύρου. Στόχοι Τσίπρας – Παπαγγελόπουλος….

Σύγκρουση μεγατόνων βρίσκεται σε εξέλιξη στον χώρο της Δικαιοσύνης. Το απόστημα που σάπιζε επί δεκαετίες σπάει, με αποτέλεσμα η διαπλοκή να παίζει τα ρέστα της προκειμένου να σταματήσει εν εξελίξει δικαστικές έρευνες και να αθωώσει τους πρωταγωνιστές υποθέσεων δεκαετιών, χτυπώντας τόσο τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Πίσω από τις επιθέσεις κρύβονται οι πιο δύσοσμες υποθέσεις των τελευταίων ετών: η ιστορία της MIG και οι προεκτάσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, το διαχρονικό σκάνδαλο της Siemens και η εκκρεμούσα έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα αλλά και πιο πρόσφατα δικαστικά θρίλερ, όπως η διερεύνηση των λιστών με τους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού, η πώληση της θυγατρικής της Εθνικής Πανγαία αλλά και τα Εξοπλιστικά.

Ακόμα και ο πλέον καλοπροαίρετος παρατηρητής των δημόσιων δρωμένων δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί στον πολιτικοεπιχειρηματικό πόλεμο που ξέσπασε αμέσως μετά την κόντρα Ψυχάρη – κυβέρνησης. Άλλωστε, το κυριακάτικο Βήμα ήταν το μέσο που δημοσιοποίησε την αναφορά της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, με παραλήπτες τις κυρίες Θάνου και Κουτζαμάνη.

Περισσότερα στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: «Η κοινωνία μάς λέει “βρείτε τα”, για να μπει τέλος στη δυστοπία που έχει φέρει ο κ. Μητσοτάκης»

«Καρφιά» Πλεύρη κατά Μαξίμου για την υπουργοποίηση Τσάφου και την αναφορά σε «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου»

Χατζηθεοδοσίου για εκλογές στην ΚΕΕΕ: Η ήττα Μπρατάκου είναι ήττα κυβέρνησης και Μαξίμου

Πολάκης για Ευθυμίου: Αμοιβές από τον ΕΦΚΑ ως βουλευτής – Αντισυνταγματικό και ανήθικο!

Αλέξης Τσίπρας: «Η πατρίδα οδηγείται στα βράχια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr