ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μυστήριο καλύπτει ακόμη τα αίτια της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και μια γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς απομακρύνεται το αρχικό σενάριο να εξερράγη φιάλη υγραερίου.
Πλέον όπως έγινε γνωστό την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έχει ενημερωθεί σχετικά και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Στο διαμέρισμα έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που αναζητά στοιχεία προκειμένου να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια της ισχυρής έκρηξης, ενώ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ένταση της έκρηξης δεν δικαιολογείται και δεν μπορεί να συνδεθεί με φιάλη αερίου.
Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες και τα δύο άτομα που διέμεναν στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το έχει παραχωρήσει στον γιο του οποίος το διαχειριζόταν.
Ωστόσο αυτός διαμένει στο εξωτερικό και δεν έχει ενημερώσει σε ποιους είχε νοικιάσει το διαμέρισμα.
Παράλληλα ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός είχε διαμελιστεί και είναι δύσκολη η ταυτοποίηση ενώ και για την γυναίκα που τραυματίστηκε δεν έχουν γινεί γνωστά τα στοιχεία ταυτότητάς της.






















































