Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρή 38χρονη δίπλα στο νεογέννητο παιδί της

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Νεκρή 38χρονη δίπλα στο νεογέννητο παιδί της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμαλιάδα, Ηλεία,

Θρήνος επικρατεί στην Αμαλιάδα για τον αιφνίδιο θάνατο της 38χρονης Ιωάννας Γεωργίου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες τα ξημερώματα, έχοντας αγκαλιά το νεογέννητο μωράκι της.

Η άτυχη γυναίκα είχε γεννήσει μόλις την περασμένη Πέμπτη το δεύτερο παιδί της και ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της μέχρι την στιγμή, που «έσβησε» ξαφνικά την ώρα που καθόταν στον καναπέ του σπιτιού της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όταν συνέβη το μοιραίο, ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί τους ήταν στη γιαγιά του.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η άτυχη Ιωάννα βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της την Τρίτη 6/8 νωρίς το πρωί.

Το μεγαλύτερο παιδάκι της, ηλικίας 2,5 ετών, ήταν κρυωμένο, με τον μπαμπά του να το πηγαίνει για φροντίδα στη γιαγιά του και τον ίδιο να φεύγει για την δουλειά και να επικοινωνεί τελευταία φορά με την Ιωάννα, περίπου στις 23.30 το βράδυ της Δευτέρας 5/8.

Ο σύζυγός της, προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως η άτυχη Ιωάννα δεν απαντούσε.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει, επιστρέφοντας νωρίς την Τρίτη 6/8 το πρωί στο σπίτι τους στο Παλούκι, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική πραγματικότητα.

Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την Ιωάννα νεκρή, στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο σπάραζε στα κλάματα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε την 38χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Ήταν όμως πάρα πολύ αργά, καθώς εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη Ιωάννα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον έξι ώρες πριν εντοπιστεί, κάτι που φαίνεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αιτία θανάτου της 38χρονης αναμένεται να διευκρινιστεί από τη νεκροψία-νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου και έχει μεταφερθεί.

Ο θάνατος της Ιωάννας, μίας γυναίκας με πλατύ χαμόγελο, λαμπερά μάτια και πολλά όνειρα για την ζωή της, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της και όσους την γνώριζαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε 24χρονο Πακιστανό για βιασμό

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 48χρονου που πέθανε από τσίμπημα καφέ αράχνης

Ηλεία: Πέθανε ο 48χρονος που τον τσίμπησε καφέ αράχνη

Ηλεία: Άνδρας χαροπαλεύει στη ΜΕΘ – Φέρεται πως δέχτηκε τσίμπημα από αράχνη

Σε σοβαρή κατάσταση η 60χρονη – Ποινική δίωξη στον σύντροφό της που κατηγορείται ότι την έριξε από το μπαλκόνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr