Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξευτέλισαν οι «βλαχάρες» και τα Κουφονήσια: Ξαπλώστρες με χρέωση 100 ευρώ σε παραλία

Εξευτέλισαν οι «βλαχάρες» και τα Κουφονήσια: Ξαπλώστρες με χρέωση 100 ευρώ σε παραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάθε δυνατό τρόπο προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες που θέλουν να ξοδέψουν εφευρίσκουν οι ταβερνιάρηδες, οι ομπρελάδες και οι καφετζήδες στους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Εκτός από τις ξαπλώστρες, που σε ορισμένες φορές τις έχουμε δει ακόμη και μέσα στη θάλασσα, στις οποίες επιβάλλεται ελάχιστη κατανάλωση, τώρα, μέχρι και καναπέδες «επιστρατεύονται» για αυτόν τον σκοπό, όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ξαπλώστρας.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ο φακός εντόπισε μία τέτοια περίπτωση στο Κουφονήσι, σε ένα από τα πιο απομονωμένα νησιά της άγονης γραμμής, όπου αντί για ξαπλώστρες υπάρχουν εξυπνάκηδες οι οποίοι προσφέρουν καναπέδες, αναπαυτικές καρέκλες και άλλα έπιπλα, ενοικιάζοντάς τα στους πελάτες τους με την προϋπόθεση της ελάχιστης κατανάλωσης να φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και τα 100 ευρώ.

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενου στο συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκεται σε δημοφιλή παραλία του νησιού, για να καθίσει κάποιος σε αυτά τα έπιπλα θα πρέπει να ξοδέψει κατ ελάχιστον 100 ευρώ, διαφορετικά θα πρέπει να αναζητήσει μια άλλη γωνία για να απολαύσει τον καφέ του.

Εξευτέλισαν οι άπληστοι και τα Κουφονήσια. Η έλλειψη μέτρου θα έχει επώδυνες συνέπειες όχι μόνο για τους νησιώτες αλλά και για τους υποτιθέμενους επιχειρηματίες, δηλαδή τους καφετζήδες και τους ομπρελάδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Το Καστελλόριζο έχει χωρικά ύδατα, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Νίκος Δένδιας: Είμαστε το Διεθνές Δίκαιο, όχι οι φαντασιώσεις ενός νέο-οθωμανικού επεκτατισμού

Τουρκάλα ακροδεξιά πρ. βουλευτής διαδίδει ότι Οικ. Πατριάρχης, Νταβούτογλου κι Αμερικανός Πρόξενος συνωμοτούσαν στην Ίμβρο

Μύκονος: Αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις Πακιστανοί που καταγγέλθηκαν για βιασμό

Οι Τούρκοι ψαρεύουν παράνομα εντός ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ υδάτων, καταγγέλλει ο Παρασκευαΐδης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr