ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στη χώρα από την ερχόμενη Πέμπτη 16/5, οπότε και αναμένεται άνοδος του υδράργυρου που σταδιακά θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά.
Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στα δυτικά και νότια, ενώ νέα άνοδος αναμένεται την Παρασκευή.
Όπως αναφέρει αναλυτικότερα ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του, τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη και μετά η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί σε τιμές πάνω από τα κανονικά επίπεδα.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που επικαλείται ο κ. Κολυδάς, η τάση είναι μέγιστες θερμοκρασίες πάνω από τους 30°C στα δυτικά τα κεντρικά και τα νότια.
Σε τοπικό επίπεδο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 31 με 32°C και ίσως στο τέλος της εβδομάδος και λίγο παραπάνω.
Ωστόσο, όπως διευκρινίζει, επειδή θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά σε πολλές περιοχές, ο υδράργυρος ίσως «φρενάρει» και δεν δούμε τόσο υψηλές τιμές σε όλες τις περιοχές.






















































