Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί κάτοικος της Σύμης, όταν άνοιξε το περιεχόμενο τσάντας που εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή του νησιού (κοντά στο Πέδι).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «ΡΟΔΙΑΚΗ» η τσάντα περιείχε ένα τεράστιο ποσό σε χαρτονομίσματα, το οποίο αντιστοιχεί από τις πρώτες εκτιμήσεις σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων που μίλησαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» κάνουν λόγο για πλαστά χαρτονομίσματα (δολάρια) τα οποία παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο της Σύμης.

Ήδη, αρμόδιοι αξιωματικοί ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: Rodiaki.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σοκ στη Σύμη: 13χρονη προσπάθησε να δολοφονήσει τη μητέρα της με ποντικοφάρμακο – Ψυχιατρική εξέταση στον 15χρονο φίλο της «εγκέφαλο» της απόπειρας μητροκτονίας

Άκης Τσελέντης για Σαντορίνη: «Υπάρχει δρόμος μπροστά» – Δεν αποκλείεται σεισμός έως 6 Ρίχτερ

Προειδοποίηση Συνολάκη για Σαντορίνη: Κινδυνεύουν άνθρωποι στα παλιά σπίτια

Τσελέντης: «Δεν ισχύουν τα αφηγήματα περί της σταδιακής εξασθένησης της ακολουθίας, κάτι που ακούστηκε από πολιτικά χείλη και από ξενοδοχειακά συμφέροντα»

Οι σεισμοί στις Κυκλάδες θα συνεχιστούν για πολύ καιρό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr