ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εκτροχιασμός Τρένου, Τέμπη, Τρένο,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη ήταν η συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, για την τραγωδία στα Τέμπη. Όμως, όπως γίνεται συνήθως, στο τέλος της πορείας μια ομάδα κουκουλοφόρων πέταξαν λίγο μετά τη 13.30 μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με χημικά προκειμένου να τους απωθήσουν.
Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τα επεισόδια, όταν επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές στο κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος.
Τα επεισόδια αρχικά ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν και στην πάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά από τη Βουλή.
Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι άρχισαν να κατευθύνονται προς την πλατεία Ομονοίας μέσω της Πανεπιστημίου συνεχίζοντας να πετάνε πέτρες, μάρμαρα και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν.
Η πορεία είχε διοργανωθεί ως επιστέγασμα της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν τα μέλη της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, στην πλατεία Κλαυθμώνος της ΑΔΕΔΥ και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών του ΠΑΜΕ.






















































