Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρειος Πάγος: Απόφαση «βόμβα» υπέρ των funds – Ενέκρινε πλειστηριασμούς

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με πλειοψηφία η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, τάχθηκε υπέρ των funds, «ξεμπλοκάροντας» έτσι πλειστηριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ακινήτων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρεοπαγίτες συντάχθηκαν με την εισήγηση της αρεοπαγίτου Κανέλλας Τζαβέλα και αποφάνθηκαν ότι οι διαχειριστές των funds που εδρεύουν στην Ελλάδα μπορούν να ενεργούν δικαστικές πράξεις (να γίνονται διάδικοι), να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς με τη δική τους επωνυμία και όχι ως πληρεξούσιοι των funds.

Ως εκ τούτου, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου επιτρέπει στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς στο όνομά τους σε ακίνητα τα οποία έχουν αποκτήσει με εξαγορά.

Μετά την δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας, αναμένεται να εκδηλωθεί ένα νέο τεράστιο «κύμα» πλειστηριασμών χιλιάδων «κόκκινων» οφειλετών, που εκτιμάται ότι ανέρχονται σχεδόν σε 700.000.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στεγαστικό: Τα έξι νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»

Καταστολή στα μπλόκα: Μετά τις «εγκληματικές οργανώσεις», εισαγγελείς και αυτόφωρο

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

«Σπίτι μου 2»: Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια – Παράταση ένταξης στο πρόγραμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr