ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη αναστάτωση και κινητοποίηση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Πέμπτη, μετά από πληροφορίες για πιθανό ύποπτο επιβάτη σε δύο πτήσεις της Emirates με προορισμό η μία το Ντουμπάι και η άλλη τη Νέα Υόρκη.
Η πτήση ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι δεν πρόλαβε να απογειωθεί και ενώ το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης πήρε εντολή να επιστρέψει πίσω.
Ωστόσο, η πτήση ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη είχε ήδη απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία.
Όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα κι έτσι το αεροσκάφος επιστρέφει στην Αθήνα συνοδεία δύο F-16, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
Το αεροπλάνο βγήκε από το FIR Αθηνών, έφτασε Ιταλία και πριν μπει στη Γαλλία του απαγορεύτηκε η είσοδος στο FIR Παρισιού.
Ξεκίνησε κύκλους και ο πιλότος πήρε την απόφαση να γυρίσει πίσω γιατί δεν έφταναν τα καύσιμα.






















































