ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς, Σταύρος Μπαλάσκας, Συνδικαλισμός,

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τον πιλότο που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους.
Υπενθυμίζεται πως είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις δηλώσεις του.
Η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός μιλώντας στο Mega είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον 32χρονο πιλότο καθώς αν είχε λειτουργήσει διαφορετικά, μετά από το έγκλημα που ομολόγησε πως διέπραξε, θα είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση!
«Είναι βλάκας. Γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή.
»Τώρα θα σαπίσει στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα. Τώρα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.
Και όταν ρωτήθηκε γιατί θα τιμωρούνταν με τόσο μικρή ποινή απάντησε:
«Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικοκεγειακό καυγά, “Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή”, πρώην έντιμος βίος.
»Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσα θα πάει. Τώρα δεν έχει κανένα ελαφρυντικό».






















































