Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν ανοίγουν τα σχολεία στο Μεσολόγγι λόγω των αυξημένων κρουσμάτων

Δεν ανοίγουν τα σχολεία στο Μεσολόγγι λόγω των αυξημένων κρουσμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κλειστά έως την Τετάρτη 12 Μαΐου θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου, με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο, «με την απόφαση του δημάρχου, όπου λαμβάνονται υπόψη το ΦΕΚ της 8ης Μαΐου, οι διατυπωμένες απόψεις αρμοδίων εκπροσώπων φορέων, όπως της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εισήγησης του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, αποφασίζεται η διακοπή των μαθημάτων των σχολείων έως τις 12 Μαΐου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης».

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, «ο δήμος και η επιτροπή Υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα, εισηγήθηκαν την αναστολή του ανοίγματος των σχολείων» και πρόσθεσε:

«Εμπρός στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και την διασπορά που είναι μεγάλη ακόμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα, με στάση ευθύνης αποφασίσαμε να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη.

»Η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών πρέπει να προασπιστεί. Καλώ όλους τους συνδημότες να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή προσοχή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσελέντης για άνοιγμα των σχολείων στη Σαντορίνη: «Ζούμε στην Ελλάδα του πάμε και όπου βγει»

Συναγερμός στην Κίνα: Ανακαλύφθηκε νέος κορωνοϊός με πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο

Ο Δήμος Τριφυλίας ξερίζωσε τη μνημειακή μουριά «Ταμβάκη» – Το δέντρο είχε επιβιώσει από τον Ιμπραήμ το 1825

Σοκ στη Σουηδία: Δέκα νεκροί από την επίθεση ενόπλου σε σχολείο

Κλειστά σχολεία σε Σαντορίνη, Ανάφη, Ίο και Αμοργό έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr