Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιξιάτικος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Ανοιξιάτικος καιρός  με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Hλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά, αναμένεται σήμερα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο Νοτιοδυτικό και Βορειοανατολικό Αιγαίο μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές ομίχλες το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα – Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σάκης Αρναούτογλου: Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Πτώση της θερμοκρασίας έως 15 βαθμούς, ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Καιρός: Τις επόμενες ημέρες έρχεται αφρικανική σκόνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr