Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Πολίτης που θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κοροναϊού «απέδρασε» από το νοσοκομείο Πύργου

Κοροναϊός: Πολίτης που θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κοροναϊού «απέδρασε» από το νοσοκομείο Πύργου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε λογική η κατάσταση με τον κοροναϊό. Το μεσημέρι της Παρασκευής, πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου, παρουσίασε συμπτώματα κοροναϊού και του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα, έφυγε πριν γίνουν οι εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβη στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος κορωνοϊού.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τον ενημέρωσαν πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για κρούσμα.

Ο πολίτης όμως άγνωστο γιατί επέλεξε να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λευκός Οίκος: Εργαστηριακή διαρροή ο κορωνοϊός COVID-19

Το Eurojackpot Extra ανέδειξε τον πρώτο εκατομμυριούχο στην Ελλάδα – Υπερτυχερός παίκτης στη Ζαχάρω Ηλείας κέρδισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην τέταρτη κατηγορία του παιχνιδιού

Συναγερμός στην Κίνα: Ανακαλύφθηκε νέος κορωνοϊός με πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο

Σεισμός 5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κυλλήνη

Πύργος: 54χρονη πέθανε από μηνιγγίτιδα μέσα σε λίγη ώρα – Συγκλονίζει ο σύζυγος της (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr