ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοχος χωρίς ελαφρυντικό κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ένας πατέρας, ο οποίος φέρεται να κοιτούσε από την κλειδαρότρυπα τις ανήλικες κόρες του ενώ έκαναν μπάνιο και να αυνανιζόταν.
Σύμφωνα με το cretalive, ο πατέρας κατηγορήθηκε ότι έμπαινε στο δωμάτιο των κοριτσιών προβαίνοντας στην παραπάνω πράξη όσο εκείνα κοιμόντουσαν.
Κατά τη διάρκεια της δίκης του με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο εισαγγελέας ήταν κόλαφος απέναντί του.
Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα αλλά τα όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε κατά συγχώνευση ποινή φυλάκισης 3 ετών (2+2 έτη) με τριετή αναστολή.






















































