ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη λύση των υποχρεωτικών μεταθέσεων προσωπικού στους ΟΤΑ προσανατολίζεται η Κυβέρνηση μετά την αποτυχία εφαρμογής του μέτρου της ενδοδημοτικής κινητικότητας, που λήγει στις 29 Αυγούστου.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους, επικαλούμενο εκτιμήσεις κυβερνητικών στελεχών, ο στόχος της ενδοδημοτικής κινητικότητας που αφορά την εθελοντική μετακίνηση 2.000 υπαλλήλων δεν φαίνεται δυνατό να επιτευχθεί, παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί τρίτη παράταση μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Και αυτό παρά το κίνητρο για τους μετακινούμενους υπαλλήλους, ότι θα εξαιρεθούν στο μέλλον από ένταξη σε καθεστώς διαθεσιμότητας και απόλυσης, όπως προβλέπει ο νόμος.
Έτσι η Κυβέρνηση σκέφτεται τη λύση των υποχρεωτικών μεταθέσεων – εξπρες από δήμο σε δήμο.






















































