ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ),

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κράτηση βρίσκεται ο λιμενάρχης Θεσσαλονίκης καθώς και έξι πλοηγοί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους σε υπόθεση απάτης που φέρεται να σχετίζεται με τη χρήση ρυμουλκών που εξυπηρετούν τα πλοία που ελλιμενίζονται.
Την έρευνα διενεργεί η Ενιαία Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι πλοηγοί που είναι υπάλληλοι του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας φέρονται να καθόριζαν μεγαλύτερο αριθμό ρυμουλκών από αριθμό για την εξυπηρέτηση των πλοίων, κάτι που αύξανε το κόστος για τους χρήστες.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Υπηρεσία παρακολούθησε τις κινήσεις των εμπλεκομένων εδώ και καιρό.
Τόσο η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ όσο και οι ναυτικοί πράκτορες ζήτησαν από το υπουργείο να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των πλοηγών, ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία του λιμανιού τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΟΛΘ Σωτήρης Θεοφάνης το υπουργείο ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντας δύο πλοηγούς σήμερα, έναν από την Κέρκυρα και έναν από τον Πειραιά, ενώ θα έρθει ακόμη ένας πλοηγός τις επόμενες ημέρες.
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ το υπουργείο για τα αντανακλαστικά του. Με τους πλοηγούς που έρχονται το λιμάνι θα λειτουργήσει κανονικά».






















































