ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό στην Κρήτη κατέρρευσε σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς δεν άντεξε το νέο χτύπημα της κακοκαιρίας, παρά τις προσπάθειες θεμελίωσης της γέφυρας που προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το flashnews.gr η γέφυρα, άνοιξε το απόγευμα της Κυριακής, εξαιτίας της μεγάλης κατολίσθησης στο Φουρνέ στην Κρήτη, προκειμένου να διευκολύνεται η διέλευση οχημάτων, ωστόσο σήμερα, το πρωί, κατέρρευσε τμήμα της και λίγες ώρες αργότερα, έπεσε η γέφυρα.
Δείτε την συγκλονιστική στιγμή της κατάρρευσης της ιστορικής γέφυρας από την Νέα Τηλεόραση η οποία εκείνη την στιγμή έκανε ζωντανή μετάδοση για την κακοκαιρία.
https://www.facebook.com/neatv.gr/videos/1257995851024624/






















































