Το προηγούμενο παντζάρι – γίγας ζύγιζε 2.610 γραμμάρια και παραγωγός του ήταν ο Κώστας Λαζάκης από την Ιεράπετρα.
Τώρα το ρεκόρ το κατέχει πλέον ο Θοδωρής Μανουσάκης πάλι από την Ιεράπετρα με ένα παντζάρι που ζυγίζει… 5 κιλά.
Όπως λένε οι παραγωγοί τους στο anatolh.com παράγονται μόνο με φυσικές μεθόδους και δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε
Μαζί με το παντζάρι στην φωτογραφία μπορείτε α δείτε και μία γλιστρίδα… δύο κιλών.
Να δείτε ότι θα πέσουν πολλά ρεκόρ ακόμη στην Ιεράπετρα μέχρι να φύγει το καλοκαίρι.