ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ηγουμενίτσα, Ήπειρος, Λαθρομετανάστες, Λιμενικό Σώμα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σάμος,

















































Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
Αγροτική εξέγερση στις Βρυξέλλες - Οργισμένοι αγρότες πολιόρκησαν το Ευρωκοινοβούλιο
Ο «Κίμων» γαλανόλευκος - Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ισχυροποιείται για να προστατεύει, να αποτρέπει, να εγγυάται - Ο «Κίμων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 34 αλλοδαπών προέβη τις πρώτες πρωινές ώρες το Λιμενικό στη Σάμο, ενώ στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη διακινητής αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, βορειοανατολικά της Σάμου, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτήριο Πρασσού 34 μετανάστες να επιβαίνουν σε φουσκωτό σκάφος.
Μετά την περισυλλογή τους οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Βαθέος Σάμου.
Εξάλλου στην Ηγουμενίτσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου συνέλαβαν 57χρονο αλλοδαπό διακινητή, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας.
Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος οδηγός φορτηγού μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη από μεταλλικές λαμαρίνες κάτω από το πάτωμα της καρότσας ανάμεσα στο σασί, πέντε αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.






















































