Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Ο εμπρηστής απειλούσε με μαχαίρι – Τον συνέλαβαν να βάζει φωτιά

Πάτρα: Ο εμπρηστής απειλούσε με μαχαίρι – Τον συνέλαβαν να βάζει φωτιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές στα χρονικά της Πυροσβεστικής όπου καλείται να σβήσει φωτιά να να συλλαμβάνει επί τόπου τον εμπρηστή.

Συνέβη στην Πάτρα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου πίσω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Coca-Cola.όταν μετά από κλήση οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν για να σβήσουν την φωτιά και βρήκαν έναν 35χρονο Ρομά, ο οποίος είχε βάλει τη φωτιά και μόλις τους είδε άρχισε να τους απειλεί.

Ο 35χρονος απειλούσε τους πυροσβέστες με μαχαίρι ωστόσο μετά από μεγάλη επιχείρηση και την συνδρομή της αστυνομίας κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και ο 35χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση, της απειλής, της αντίστασης κατά της αρχής, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και μια σειρά άλλων κατηγοριών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόρεια Μακεδονία: 59 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε κλαμπ- Τραυματίες στην Ελλάδα

Σέρρες: 55χρονος περιέλουσε το σπίτι του με βενζίνη για να κάψει την 37χρονη γυναίκα του

28/02/25: Ξεσηκώθηκε ολόκληρο το έθνος – Πάνω από ένα εκατ. διαδηλωτές στην Αθήνα – Τα συλλαλητήρια σε άλλες πόλεις

Τραγωδία Τέμπη: Πιθανή η παρουσία αγνώστου καυσίμου – Τα θύματα που είχαν αιτία θανάτου τη φωτιά είναι 5-7

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαντορίνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr