Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στοιχείο-ντοκουμέντο: Από εδώ ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά

Στοιχείο-ντοκουμέντο: Από εδώ ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, δόθηκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που απεικονίζει το σημείο από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Νταού Πεντέλης, και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σκορπώντας τον θάνατο στο Μάτι.

Αρχηγός Πυροσβεστικής: Δεν ήταν δυνατό να σταματήσουμε τη φωτιά

Δεν ήταν δυνατό να αναχαιτισθεί η πορείας της πολύνεκρης πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, δήλωσε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε συνέντευξη Τύπου ο αντιστράτηγος Σωτήρης Τερζούδης επισήμανε πως οι φλόγες είχαν ύψος 30 έως 40 μέτρα με συνέπεια να είναι αδύνατη η άμεση προσβολή τους από τα υδροφόρα οχήματα.

Ο κ. Τερζίδης σημείωσε πως η φωτιά έφτασε από το Νταού Πεντέλης, όπου εκδηλώθηκε, έως την λεωφόρο Μαραθώνος σε λιγότερο από 90 λεπτά, λόγω ριπών ανέμων που έφταναν σε ισχύ τα 120 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, όμως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας άφησε υπόνοιες για εμπρησμό, λέγοντας πως υπάρχει αδιευκρίνιστο «εύρημα» που έχει οδηγήσει σε έρευνες.

Επισήμανε πως το επίμαχο εύρημα συνδέεται με «πράγματα» και «ανθρώπους» χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βόρεια Μακεδονία: 59 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί σε κλαμπ- Τραυματίες στην Ελλάδα

Σέρρες: 55χρονος περιέλουσε το σπίτι του με βενζίνη για να κάψει την 37χρονη γυναίκα του

Τραγωδία Τέμπη: Πιθανή η παρουσία αγνώστου καυσίμου – Τα θύματα που είχαν αιτία θανάτου τη φωτιά είναι 5-7

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαντορίνη

Σαντορίνη-Αμοργός: Σεισμοί κάθε δέκα λεπτά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr