Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

33χρονη στη Θεσσαλονίκη είχε μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής

33χρονη στη Θεσσαλονίκη είχε μετατρέψει το σπίτι της σε οίκο ανοχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Οίκος Ανοχής,

Μία 33χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, όπου εκδίδονταν γυναίκες έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε η 33χρονη υπεύθυνη – ιδιοκτήτρια του χώρου, τον οποίο παραχωρούσε για ερωτικές συνευρέσεις, καθώς επίσης και μία 37χρονη η οποία εκδιδόταν.

Από το χώρο κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούταν ως μέσο για τον καθορισμό των συνευρέσεων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της 37χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθησαν έξι άτομα στη Κρήτη για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι – Ένας νεκρός

Τραγωδία στην Εγνατία οδό: Δύο νεκροί στα διόδια Πολυμύλου – Συνελήφθη οδηγός φορτηγού

Εντοπίστηκε σώα η 30χρονη από τον Άλιμο που είχε εξαφανιστεί

Έκρηξη βόμβας στη Hellenic Train – Σείστηκε το κέντρο της Αθήνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr