ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Η Μαρία Καρυστιανού ετοιμάζει νέο κόμμα: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» (βίντεο)
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.36 την Τρίτη βόρεια του Κιλκίς, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 27 χιλιόμετρα βόρεια του Κιλκίς, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.
Υπενθυμίζεται ότι δύο σεισμικές δονήσεις 4 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ίδια περιοχή.
Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:13 σε απόσταση 28 χιλιομέτρων βόρεια – βορειοδυτικά του Κιλκίς, ενώ η δεύτερη, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 06:24 το πρωί της Τρίτης, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων βόρεια – βορειοδυτικά του Κιλκίς, ή 367 χλμ βόρεια της Αθήνας.






















































