Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταρακουνήθηκε ξανά η Μακεδονία με 4,7 Ρίχτερ – Παπαζάχος: Φοβάμαι πως έρχεται και μεγαλύτερος

Ταρακουνήθηκε ξανά η Μακεδονία με 4,7 Ρίχτερ – Παπαζάχος: Φοβάμαι πως έρχεται και μεγαλύτερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06.24 στη Μακεδονία σε απόσταση 75 χιλιομέτρων βόρεια από τη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Σεισμολογικός Σταθμός του ΑΠΘ.

Η σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε μεταξύ των λιμνών Κερκίνης και Δοϊράνης και έχει επιφανειακό εστιακό βάθος, σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο καθηγητής γεωφυσικής του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο σεισμός σημειώθηκε σε περιοχή με υψηλή σεισμικότητα, δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας και πρέπει να κινηθούμε με βάση το πιο απίθανο δυσμενές σενάριο δηλαδή να έχουμε και πιο δυνατή σεισμική δόνηση» υπογράμμισε ο Κώστας Παπαζάχος.

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα στην ίδια περιοχή καταγράφηκαν περισσότερες από δέκα σεισμικές δονήσεις, μικρού μεγέθους, μία εκ των οποίων σημειώθηκε στις 00.13 με μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 28 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά του Κιλκίς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΟΠΑΠ πρωτοστατεί στην κοινωνική προσφορά μέσα από το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ: Εφιαλτική πρόβλεψη για χιλιάδες νεκρούς

Oι κακοποιητές ζώων πάσχουν από αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας

Η AI «Grok» του Έλον Μασκ «αποκαλύπτει» πώς οι Τούρκοι αγοράζουν την Ελλάδα – Επενδύουν σε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου

Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: 20χρονη κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της για το ενοίκιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr