ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαβεβαίωση ότι «θα αποκατασταθεί οπωσδήποτε» η ζημιά που υπέστη το τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο από την πυρκαγιά, έδωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Έχουμε όλα τα στοιχεία και όλες τις πληροφορίες για να το αποκαταστήσουμε πλήρως, να το αποδώσουμε στην κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε σε ετοιμότητα και είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό» ανέφερε η κ. Βλαζάκη, η οποία από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στο Διδυμότειχο, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της ζημιάς.
Σημείωσε, δε, ότι το υπουργείο Πολιτισμού έχει ως προτεραιότητα το μνημείο που έχει χτιστεί το 1420, το έχει εντάξει και στα προηγούμενα χρηματοδοτικά προγράμματα και στο τωρινό, το ΕΣΠΑ 2013-2020, και έχουν προχωρήσει οι διάφορες προδιαγραφές που χρειάζονται για την οριστική μελέτη αποκατάστασης.






















































