Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειρόφρενο “σηκώνουν” τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το Σαββατοκύριακο

Χειρόφρενο “σηκώνουν” τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς το Σαββατοκύριακο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ το Σάββατο και την Κυριακή, ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την αξιολόγηση το απόγευμα της Κυριακής.

Την Κυριακή θα απεργήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί στο Σύνταγμα συγκεντρώσεις από την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Σαββατοκύριακο, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσει η ΠΟΣ, προκειμένου να αποφασίσει εάν και πότε θα προχωρήσει σε απεργία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνεχίζουν τα μπλόκα οι αγρότες – Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης – Πολύωροι αποκλεισμοί σε τελωνεία

Κλείνουν νωρίτερα τρεις σταθμοί του Μετρό: Παράταση στις εργασίες της Γραμμής 2

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 – Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr