Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναμπήκαν προκλητικά οι Τούρκοι στα ελληνικά νερά στις Οινούσσες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επί 12 ολόκληρα λεπτά ένα ελληνικό περιπολικό προειδοποιεί το Τουρκικό ότι βρίσκεται σε ελληνικά νερά και το Τουρκικό απαντά ότι το στίγμα είναι σωστό και τα νερά είναι Τουρκικά.

Το γεγονός συνέβη την Πέμπτη, το πρωί στις Οινούσσες και καταγράφηκε από ψαρά, που έβλεπε το τουρκικό περιπολικό στα ελληνικά νερά και το ελληνικό να προσπαθεί να το απωθήσει από αυτά.

Όπως γράφει το alithia.gr επί 12 λεπτά οι Έλληνες Λιμενικοί αναφέρουν το στίγμα του τουρκικού πλοίου και το καλούν να εγκαταλείψει τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Παίρνουν την απάντηση ότι το στίγμα είναι… σωστό αλλά τα νερά είναι… Τουρκικά. Στις δε επανειλημμένες ερωτήσεις των Ελλήνων λιμενικών να τους πληροφορήσουν ποιον χάρτη χρησιμοποιούν δεν παίρνουν καμία απάντηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr