Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 53.600 πρόσφυγες και μετανάστες ανά την επικράτεια

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνολικά 53.666 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

Ειδικότερα, μέχρι την Παρασκευή στις 8.00, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταγράφηκαν 7.216. Εξ αυτών, 4.142 βρίσκονται στη Λέσβο και 1.823 στη Χίο. Σύμφωνα με την καταγραφή που έγινε στις 7.30 το πρωί οι νέες αφίξεις στα νησιά ανέρχονταν σε 107.

Στην Αττική βρίσκονται συνολικά 14.795, με την πλειονότητά τους να παραμένει στον Πειραιά (3.770 άτομα).

Στην κεντρική Ελλάδα καταμετρήθηκαν 2.048 πρόσφυγες, ενώ στη βόρεια Ελλάδα 29.269. Στον καταυλισμό της Ειδομένης οι πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχονται σε 10.392.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης πήγε στη Δαμασκό, διαπίστωσε και προειδοποιεί: «Το νέο ισλαμικό καθεστώς οδηγεί τη Συρία σε ένα ισλαμικό κράτος»

Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τους τζιχαντιστές που σφάζουν Αλαουίτες και Χριστιανούς στη Συρία

Politico: Η Ευρώπη «πληροφοριοδότης» της Ουκρανίας στη θέση των ΗΠΑ

Νέες λεκτικές επιθέσεις από τους Ευρωπαίους κατά Πούτιν

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Οι απειλές κατά της ευρωπαϊκής ασφάλειας δεν περιορίζονται στη Ρωσία, αλλά εκτείνονται και σε άλλες περιοχές, όπως η Μέση Ανατολή και η Ανατ. Μεσόγειος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr